Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα

PUBLIC PRODUCTIONS: Διοργάνωση Εκδηλώσεων Επικοινωνία - Ψυχαγωγία - Διαφήμιση - Προβολή!

Η εταιρία μας έχει έδρα τη Σπάρτη και ειδικεύεται στη διοργάνωση εκδηλώσεων, την επικοινωνία, ψυχαγωγία, διαφήμιση και προβολή. Επίσης, αναλαμβάνει την ηχητική και μουσική κάλυψη σε χορούς συλλόγων, σχολείων, γιορτές, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ξενοδοχεία και εγκαίνια καταστημάτων. Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια φροντίζουμε για την καλύτερη διασκέδαση και ψυχαγωγία των καλεσμένων σας σε γάμους, βαπτίσεις και αρραβώνες. Αναλαμβάνουμε ομιλίες, παρουσιάσεις, ηχογραφήσεις, την παραγωγή ραδιοφωνικών σποτ, την προώθηση πωλήσεων και ανεύρεση πελατών, το δικτυακό marketing,  καθώς και την προβολή στα μέσα ενημέρωσης. H PUBLIC PRODUCTIONS είναι υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου της CASHBACK WORLD της LR HEALTH & BEAUTY και της Εκπτωτικής Κάρτας ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ.

P U B L I C  PRODUCTIONS
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
   ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΠΡΟΒΟΛΗ
 Kων/νου Παλαιολόγου 24
    Σπάρτη (2ος όροφος)
       Τηλ. 6977620847


PUBLIC / ΟΜΙΛΙΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

«Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;» Ανοικτό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με ομιλητή τον Αντώνη Κατσαλή.
 
Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πιο συχνά, αυτά που βάζουν σαν στόχους, έχουν κάποιες διαφορές από τους άλλους. Έχουν επανεξετάσει κάποιες από τις πεποιθήσεις τους και έχουν υιοθετήσει ένα τρόπο σκέψης - δράσης που φέρνει πιο κοντά την επιτυχία. Όλοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από τις εμπειρίες τους, αν μάθουμε πως σκέφτονται και ενεργούν τα άτομα αυτά και αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε κάποιες από τις συνήθειες της ζωής μας. 
Στέφανος Ξενάκης - Αυτοβελτίωση/Προσωπική εξέλιξη
13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή
Γιάννης Καλογεράκης/Yiannis Kalogerakis
Η Ιθάκη μου. Τα ταξίδια και τα μαθήματα της ζωή μου