Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Νέα

Η Cashback World στη Σπάρτη και σε όλη τη Λακωνία

Η Cashback World είναι μία διεθνής κοινότητα αγορών με αύξηση του κύκλου εργασιών, με νέους πελάτες, κυρίως για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με επιστροφή χρημάτων και extra bonus σε κάθε αγορά, για τους καταναλωτές.
 
Το κάνουν πλέον με μεγάλη επιτυχία, όλα τα πολυκαταστήματα, οι μεγάλες εταιρίες, οι τράπεζες και τα Super Markets. Γιατί όχι κι εσύ…
 
Εντάξου σήμερα σε μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και ΚΕΡΔΙΣΕ!!!!!!
 
Δες τώρα την Cashback World και τις χιλιάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα, με κάποια από τα μεγαλύτερα Brands, αλλά και τις πρώτες επιχειρήσεις στη Σπάρτη, που έχουν ενταχθεί στην παγκόσμια κοινότητα.

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα εδώ ΔΩΡΕΑΝ ή έλα στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 και στην PUBLIC PRODUCTIONS στη Σπάρτη, Κων/νου Παλαιολόγου 24, (2ος όροφος).
 
Αν έχετε δική σας επιχείρηση καλέστε στο τηλέφωνο 6977 620 847

Λεωνίδας Χονδρόπουλος  
Μέλος Cashback World - Ανάπτυξη Δικτύου

Συνέντευξη για το δικτυακό marketing και τις εταιρίες MLM εδώ

Λίγα λόγια σχετικά με την Κοινότητα.
 
Η Cashback World  λειτουργεί ως μια Παγκόσμια Κοινότητα Αγορών στην οποία συμμετέχουν καταναλωτές και επιχειρήσεις.
 
Τα μέλη - καταναλωτές  εγγράφονται  δωρεάν εδώ: Cashback Register και  με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν τα προνόμια που παρέχει στα μέλη του η Cashback World. Αφορά αγορά προϊόντων  και υπηρεσιών ώστε να κερδίζουν επιστροφή μετρητών χρημάτων (CB) καθώς και εκπτωτικούς πόντους (SP) με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
 
Με την ειδική εφαρμογή – Cashback App μέσω του Play store ή του App store, μπορείτε να εντοπίζετε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, όπου και αν βρίσκεστε ανά τον κόσμο καθώς και τις προσφορές των επιχειρήσεων.
 
Οι επιχειρήσεις με τη σειρά τους έχουν πολλά οφέλη, διότι  μπαίνουν σε μια συνεχώς διευρυνόμενη κοινότητα αγορών των μελών της Cashback World με αποτέλεσμα την αύξηση και την δημιουργία πιστών πελατών  και  επομένως εξασφαλίζουν την αύξηση του τζίρου τους.
 
Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από 3 διαφορετικά πακέτα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα της Cashback World. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει κάθε επιχείρηση θα εξασφαλίσει και αντίστοιχα προνόμια όπως: δωρεάν διαφήμιση για πάντα, έκδοση καρτών με το λογότυπο της επιχείρησης, ειδικό πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης του πελατολογίου της και πολλές ακόμα παροχές.
 
Με τη εγγραφή σας παραλαμβάνεται μια αντίστοιχη κάρτα με τα στοιχεία σας για να μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας αγορές σαν καταναλωτές αλλά και να επωφεληθείτε σαν επαγγελματίες.  Η κάρτα δεν είναι χρεωστική ούτε πιστωτική, αλλά μια απλή κάρτα μέλους. Αυτή τη στιγμή η Cashback World  συμμετέχει σε 47 χώρες και αριθμεί 1.000.000 μέλη παγκοσμίως εκ των οποίων οι 200,000 στην Ελλάδα. Στη χώρα μας 4.500 επιχειρήσεις και online καταστήματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Cashback. Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση στο Cashback App και μπορείτε να δείτε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Η κάρτα μας παρέχεται δωρεάν και είναι κάρτα μέλους όχι μόνο για την δική μας επιχείρηση αλλά για οποιαδήποτε από τις χιλιάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις της  Cashback World ανά τον κόσμο. 
 
Κάντε την δωρεάν εγγραφή σας στο δίκτυο της Cashback World 
ακολουθώντας τον σύνδεσμο : Εγγραφή στη Cashback  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω  του email: politiaradio@gmail.com και αφήστε το τηλέφωνό σας και το όνομά σας. Θα σας καλέσουμε εμείς για να κλείσετε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας, ο οποίος θα αναλάβει την ενημέρωση σας χωρίς κανένα κόστος και δέσμευση.