Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Νέα

Αλόη Βέρα για καλύτερη υγεία και ευεξία

Η Aloe Vera σε βοηθά να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο, καθώς εφοδιάζει, προστατεύει, αναζωογονεί και υποστηρίζει το σώμα για καλύτερη υγεία και ευεξία. Προστατεύει το ανοσοποιητικό, δίνει ενέργεια, ρυθμίζει και αποκαθιστά την υγεία μας. Είναι ενισχυμένη από πρόσθετα όπως, σελήνιο, μέλι, τζίντζερ, λεμόνι, ψευδάργυρο και βιταμίνη C. H Aloe Vera βοηθάει την άμυνα του οργανισμού, το μυοσκελετικό, τη σιλουέτα, την υγεία της καρδιάς, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και τη λειτουργία του μεταβολισμού.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για περισσότεραΗ βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 
Ο ψευδάργυρος παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της αίσθησης κούρασης και εξάντλησης. 
Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.
Ο χαλκός και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος. Ο χαλκός συμβάλλει στον φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών.