Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Νέα

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ AQUAPHOR

Νερό…το πολυτιμότερο αγαθό. Από την πηγή μέχρι το τραπέζι μας, η επεξεργασία του μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους.

Πάνω από 30 χρόνια η AQUAPHOR αναπτύσσει τεχνολογία φίλτρων νερού, έτσι ώστε να έχετε στο τραπέζι σας εγγυημένα την καλύτερη ποιότητα του πολύτιμου αγαθού με απόλυτα φυσικό και φυσικά με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Συγκρατούν χλώριο, άλατα, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, πετροχημικά, χώμα, υπολείμματα φυτοφαρμάκων και διάφορα άλλα χημικά. Τα φίλτρα νερού αφαιρούν την οσμή και άλλες βλαβερές ουσίες από το νερό του δικτύου, χωρίς να αφαιρούν τα θρεπτικά του συστατικά.

Επιλέξτε το φίλτρο Aquaphor Modern με βραβείο καλύτερου φίλτρου νερού σε όλο τον κόσμο και με πιστοποιήσεις από  έγκυρους ιδιωτικούς & κρατικούς φορείς. Με 10 χρόνια εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας. Τοποθετείτε εύκολα πάνω στο πάγκο της κουζίνας.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι κανάτες με φίλτρο νερού της AQUAPHOR. Κομψές, για κάθε γούστο αλλά κυρίως αποτελεσματικές φέρνουν στο τραπέζι, σε κάθε σπίτι και επιχείρηση γάργαρο καθαρό νερό.

Τα φίλτρα της AQUAPHOR είναι ιδανικά για όλους, ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς και αθλητές.

Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή.

Τα άλατα του νερού δημιουργούν πέτρα στα νεφρά όταν υπάρχει προδιάθεση (κληρονομικότητα).

Tα φίλτρα της AQUAPHOR κάνουν τον καλύτερο καφέ και δεν αλλοιώνουν την γεύση του ποτού. Ιδανικά για κάθε σπίτι  και επιχειρήσεις εστίασης.

Προέλευση / κατασκευή: H.Π.Α και ΡΩΣΙΑ

Για εσάς που φροντίζετε  την υγεία σας  αλλά και την υγεία των αγαπημένων σας, αξίζει να τους προσφέρετε το ελάχιστο αλλά και το μέγιστο...Καθαρό νερό!!

Καλέστε στο 6977620847 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AQUAPHOR στην Ελλάδα, για on line ή τηλεφωνική παραγγελία.

Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως, με πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους φορείς και 50 εκατομμύρια καταναλωτές, σε 43 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνο:
 6977620847  |  politiaradio@gmail.com


Δείτε όλα τα προϊόντα της AQUAPHOR εδώ 


Φίλτρο άνω πάγκου AQUAPHOR Modern