Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ο σταθμός

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 λειτουργεί από το 1999 και εκπέμπει σ’ όλο το νομό Λακωνίας, την Ελαφόνησο και τα Κύθηρα. Έχει έδρα την Σπάρτη και βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24, στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό - ψυχαγωγικό και εκπέμπει όλο το 24ωρο. Οι ενημερωτικές εκπομπές του, έχουν κυρίως τοπικό χαρακτήρα, ενώ οι μουσικές εκπομπές καλύπτουν όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής. Με καθημερινές ανταποκρίσεις από διάφορες περιοχές της Λακωνίας αλλά και της Πελοποννήσου, οι ακροατές ενημερώνονται πάνω σε όλα τα θέματα.

Με έμφαση στον Πολιτισμό ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 προβάλει και στηρίζει κάθε πολιτιστική δραστηριότητα. Πάρα πολλές εκδηλώσεις σημαντικού ενδιαφέροντος έχουν μεταδοθεί απευθείας από το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού. Στους ραδιοθαλάμους του έχουν φιλοξενηθεί άνθρωποι της τέχνης, του πολιτισμού, ηθοποιοί και τραγουδιστές. Η καλή συνεργασία με τις δισκογραφικές εταιρίες έχει ως αποτέλεσμα το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 να έχει πρώτες μεταδόσεις τραγουδιών και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ως χορηγός επικοινωνίας στηρίζει εκδηλώσεις δήμων, συλλόγων και άλλων φορέων. Έχει συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τ.Ε.Ι.

Επίσης, συνεργάζεται και με άλλα μέσα ενημέρωσης της Λακωνίας. Ο ραδιοφωνικός μας σταθμός εκπέμπει και στο διαδίκτυο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους ακροατές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ενημερώνονται για τα νέα του τόπου τους. Η ποιότητα της μουσικής, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η ζωντάνια των μουσικών παραγωγών αλλά και η άμεση επαφή με τον κόσμο έχει φέρει το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 στις πρώτες επιλογές των ακροατών.  

Κων/νου Παλαιολόγου 24, Σπάρτη – Τ.Κ. 23 100
Τηλ. Κέντρο : 273 10 89 240, e-mail : info@politiaradio.gr