Νέα

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 "ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ"

Εκπτωτική Κάρτα Προνομίων & Παροχών "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 - ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ"
 
Τι είναι η κάρτα
Η Κάρτα Μέλους του ρ/σ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 – ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ" είναι εκπτωτική κάρτα, η οποία προσφέρει στους κατόχους της, ειδικές παροχές και προνόμια (μειωμένες τιμές έως και 50%) σε πλήθος επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς (σε όλη τη Λακωνία και εκτός, π.χ.  τουρισμός-διασκέδαση), σε καταστήματα τροφίμων, στο χώρο της ένδυσης, της ομορφιάς, της γαστρονομίας, της διασκέδασης, σε καταστήματα οπτικών, βιβλιοπωλεία, ειδών σπιτιού, καταστήματα παιχνιδιών, σχολικά είδη, κοσμηματοπωλεία, υπηρεσίες κ.ά.
 
• Η κάρτα είναι προσωπική/οικογενειακή και δεν μεταβιβάζεται 
• Ισχύει για το τρέχον έτος
• Μετά τη λήξη θα μπορεί να ανανεωθεί.

Τι δεν είναι η κάρτα
• Η κάρτα δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική.
• Η κάρτα δεν διαθέτει barcode ούτε microchip.
• Η κάρτα δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες εκπτωτικές κάρτες.
• Η κάρτα δεν ισχύει σε ειδικές προσφορές.
  (Σε περίοδο εκπτώσεων ισχύουν οι εκπτώσεις της επιχείρησης).

Το κόστος της κάρτας
• Για το 2017 & το 2018: 10€ + φπα 24%

Σημεία διάθεσης της κάρτας
• Από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7"    
   Κων/νου Παλαιολόγου 24  - Σπάρτη  (2ος όροφος)
 
Τα οφέλη από την κάρτα
Έκπτωση από 10% έως και 50% στις αγορές σας και συναλλαγές από τις επιχειρήσεις, καταστήματα και γραφεία παροχής υπηρεσιών. 

Στα Εστιατόρια, Ταβέρνες,  Καφέ & Βar, έχοντας την κάρτα, έστω ένας, εξασφαλίζει τα προνόμια της κάρτας σε όλη την παρέα. 
 
Η Εκπτωτική Κάρτα "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 – ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ" μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε και όσο πιο συχνά την χρησιμοποιείτε τόσο μεγαλύτερο όφελος θα έχετε.

Περισσότερες πληροφορίες στο 27310 89240 και στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου μας www.politiaradio.gr

(Η ενημέρωση προς τους κατόχους της κάρτας για προσθήκη νέων επιχειρήσεων ή  τυχόν αλλαγές θα γίνεται πάντα από την ιστοσελίδα μας www.politiaradio.gr και από τις εκπομπές του ραδιοφώνου).
 
Όροι συμμετοχής
 
Οι όροι συμμετοχής στο πρόγραμμα της εκπτωτικής κάρτας μέλους του ραδιοφωνικού σταθμού "ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7", είναι οι εξής: 
*Ως κάτοχος της κάρτας μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του σταθμού 27310 89240, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία μας στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου 24 – 2ος όροφος.
*Η κάρτα θα δίνεται από τον σταθμό καταβάλλοντας το αντίτιμο ή θα στέλνεται με εταιρία ταχυμεταφορών μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, συν τα έξοδα αποστολής. 
*Ο κάτοχος θα απολαμβάνει τα προνόμια-παροχές με την επίδειξη της κάρτας μέλους απαραιτήτως πριν από την οποιαδήποτε συναλλαγή, πριν από την παραγγελία στις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης και πριν από την έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία των επιχειρήσεων θεαμάτων.
*Η κάρτα μέλους δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες κάρτες (π.χ. τρίτεκνοι, πολύτεκνοι άνεργοι κτλ.). Δεν ισχύει σε ειδικές προσφορές. Σε περίοδο εκπτώσεων ισχύουν οι παρεχόμενες εκπτώσεις της επιχείρησης.
*Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ» δύναται να ζητήσουν το ονοματεπώνυμο και την περιοχή καταγωγής του πελάτη για στατιστικούς λόγους.
*Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, είναι προσωπική/οικογενειακή και δεν μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση απώλειας, το μέλος υποβάλλει νέα αίτηση, καταβάλλει εκ νέου τα δικαιώματα συμμετοχής και εκδίδεται νέα κάρτα. 
*Ο ρ/σ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7» έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει ή αντικαταστήσει μέρος των προνομίων με άλλα, καθώς και να τροποποιήσει μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας ή και να διακόψει οποτεδήποτε την παρούσα, καθώς και να καταργήσει το πρόγραμμα με έγκαιρη ενημέρωση των μελών μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.politiaradio.gr. 
*Ο ρ/σ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7» έχει μεν συνάψει συμβάσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πλημμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν προκληθεί στο μέλος ή σε οποιονδήποτε τρίτο από τις παρεχόμενες εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων υπηρεσίες ή προϊόντα. 
*Σε περίπτωση ανανέωσης της εκπτωτικής κάρτας μέλους, ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7» διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δικαιώματα συμμετοχής. 
*Η υποβολή του αιτήματος απόκτησης ή ανανέωσης και η παραλαβή της κάρτας μέλους, συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο αιτών γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα της εκπτωτικής κάρτας μέλους «ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ» του ραδιοφωνικού σταθμού «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7», στην Σπάρτη.