Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα

PUBLIC PRODUCTIONS: Επικοινωνία & Ψυχαγωγία Διοργάνωση Εκδηλώσεων - Διαφήμιση - Προβολή!

Η εταιρία μας έχει έδρα την Σπάρτη και ειδικεύεται στην επικοινωνία και ψυχαγωγία, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τη διαφήμιση και προβολή. Επίσης, αναλαμβάνει την ηχητική και μουσική κάλυψη σε χορούς συλλόγων, κοινωνικών εκδηλώσεων και εγκαίνια καταστημάτων. Με εμπειρία 30 χρόνων, φροντίζουμε για την καλύτερη διασκέδαση και ψυχαγωγία των καλεσμένων σας, σε γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες και γιορτές. Αναλαμβάνουμε ομιλίες, παρουσιάσεις, ηχογραφήσεις, παραγωγή ραδιοφωνικών σποτ, προώθηση πωλήσεων, ανεύρεση πελατών, δικτυακό marketing,  καθώς και την προβολή στα μέσα ενημέρωσης. H PUBLIC PRODUCTIONS είναι υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου της LR HEALTH & BEAUTY.


PUBLIC PRODUCTIONS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | ΠΡΟΒΟΛΗ
Kων/νου Παλαιολόγου 24 - Σπάρτη (2ος όροφος)
Τηλ. 6977620847



PUBLIC | ΟΜΙΛΙΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

«Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;» Ανοικτό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με ομιλητή τον Αντώνη Κατσαλή.
 
Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πιο συχνά, αυτά που βάζουν σαν στόχους, έχουν κάποιες διαφορές από τους άλλους. Έχουν επανεξετάσει κάποιες από τις πεποιθήσεις τους και έχουν υιοθετήσει ένα τρόπο σκέψης - δράσης που φέρνει πιο κοντά την επιτυχία. Όλοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από τις εμπειρίες τους, αν μάθουμε πως σκέφτονται και ενεργούν τα άτομα αυτά και αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε κάποιες από τις συνήθειες της ζωής μας. 





Στέφανος Ξενάκης - Αυτοβελτίωση/Προσωπική εξέλιξη
13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή





Γιάννης Καλογεράκης/Yiannis Kalogerakis
Η Ιθάκη μου. Τα ταξίδια και τα μαθήματα της ζωή μου