Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Νέα

PUBLIC PRODUCTIONS: Επικοινωνία & Ψυχαγωγία Διοργάνωση Εκδηλώσεων - Διαφήμιση - Προβολή!

Η εταιρία μας έχει έδρα την Σπάρτη και ειδικεύεται στην επικοινωνία και ψυχαγωγία, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τη διαφήμιση την προβολή, την ηχητική και μουσική κάλυψη. Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, φροντίζει για την καλύτερη διασκέδαση και ψυχαγωγία των καλεσμένων σας. Αναλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις, ηχογραφήσεις, παραγωγή ηχητικών σποτ, την προώθηση πωλήσεων, την ανεύρεση πελατών, την δικτύωση,  καθώς και την προβολή στα μέσα ενημέρωσης. H PUBLIC PRODUCTIONS είναι υπεύθυνη ανάπτυξης των δικτύων myWorld και LR HEALTH & BEAUTY.


PUBLIC PRODUCTIONS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | ΠΡΟΒΟΛΗ
Kων/νου Παλαιολόγου 24 - Σπάρτη (2ος όροφος)
Τηλ. 6977620847PUBLIC | ΟΜΙΛΙΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

«Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;» Ανοικτό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με ομιλητή τον Αντώνη Κατσαλή.
 
Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πιο συχνά, αυτά που βάζουν σαν στόχους, έχουν κάποιες διαφορές από τους άλλους. Έχουν επανεξετάσει κάποιες από τις πεποιθήσεις τους και έχουν υιοθετήσει ένα τρόπο σκέψης - δράσης που φέρνει πιο κοντά την επιτυχία. Όλοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από τις εμπειρίες τους, αν μάθουμε πως σκέφτονται και ενεργούν τα άτομα αυτά και αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε κάποιες από τις συνήθειες της ζωής μας. 

Στέφανος Ξενάκης - Αυτοβελτίωση/Προσωπική εξέλιξη
13 ιστορίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή

Γιάννης Καλογεράκης/Yiannis Kalogerakis
Η Ιθάκη μου. Τα ταξίδια και τα μαθήματα της ζωή μου