Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα

Υπέρηχοι για επαγγελματική περιποίηση ομορφιάς στο σπίτι! (video)

ZEITGARD PRO: Καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση, βελτίωση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας της επιδερμίδας επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι, με τη δύναμη των υπερήχων. Η συσκευή Zeitgard Pro κέρδισε  το "German Design Award 2023" στην κατηγορία “Excellent Product Design - Bath and Wellness"! Το βραβείο απονεμήθηκε από το German Design Council για τον εξαιρετικά καλαίσθητο και εργονομικό σχεδιασμό της συσκευής μας. 
Τι σχέση έχουν οι υπέρηχοι με την ομορφιά; Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις της κοσμετολογίας, η τεχνολογία των υπερήχων μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τα κυριότερα κομμάτια της περιποίησής μας, από την ενυδάτωση και την απολέπιση, μέχρι τον καθαρισμό και τη σύσφιξη. Και τώρα, η Zeitgard Pro, μια συσκευή γερμανικής κατασκευής και υψηλής ποιότητας, φέρνει τα οφέλη τους στο σπίτι, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε καθημερινά φροντίδα επαγγελματικού επιπέδου.
Τέσσερις κεφαλές για όλες τις ανάγκες ομορφιάς
Η έξυπνη συσκευή περιποίησης έρχεται σε μια συσκευασία με τέσσερις κεφαλές διαφορετικών λειτουργιών, αλλά και όλα τα αναγκαία προϊόντα για βέλτιστα αποτελέσματα. Η αφαίρεση και η τοποθέτηση των κεφαλών γίνεται πανεύκολα, ενώ η Zeitgard Pro αναγνωρίζει αυτόματα ποια επιλέγεται κάθε φορά και προσαρμόζει αντιστοίχως τη λειτουργία της, ανάμεσα σε τέσσερις δυνατότητες (βαθύς καθαρισμός, εντατική απολέπιση, αποτελεσματική αντιγήρανση, σύσφιξη και μασάζ σώματος).
Ο ρόλος των υπερήχων
Ανάλογα με τη λειτουργία που αξιοποιείται κάθε φορά, γίνεται και διαφορετική χρήση της λειτουργίας υπερήχων, οι οποίοι επιτρέπουν την καλύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών των προϊόντων σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ ενισχύουν τη σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η Zeitgard Pro ενσωματώνει αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες χάρη σε τεχνολογίες αιχμής, για τις οποίες έχει κατατεθεί αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γερμανία. Πέραν της ποιότητας «Made in Germany», η συσκευή είναι δερματολογικά ελεγμένη και πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Dermatest, γεγονός που εγγυάται την ασφάλειά της.
Ο καθαρισμός όπως πρέπει να είναι
Η πρώτη από τις τέσσερις κεφαλές, που προορίζεται για τον βαθύ και απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας, ξεχωρίζει από την μαλακή βούρτσα στην επιφάνειά της. Ο χρήστης αρκεί να εφαρμόσει σε σημεία-κλειδιά του προσώπου του μια ποσότητα από το gel καθαρισμού και να ρίξει λίγο νερό, αφήνοντας έπειτα τη σύγχρονη τεχνολογία δόνησης και ταλάντωσης της Zeitgard Pro να αναλάβει τα υπόλοιπα. Μέσα σε ένα μόλις λεπτό το δέρμα καθαρίζει περισσότερο από ποτέ, μέσα από μια διαδικασία τόσο ήπια, που μπορεί να επαναλαμβάνεται δυο φορές την ημέρα.
Απολέπιση με υπέρηχους
Η δεύτερη κεφαλή, επιτρέπει εντατική, αλλά απαλή, απολέπιση στο σπίτι. Σε συνδυασμό με την τονωτική λοσιόν, που επίσης περιλαμβάνεται στη συσκευασία, η Zeitgard Pro επιστρατεύει τους υπερήχους για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα. Ουσιαστικά, οι υπέρηχοι κάνουν τα μόρια του νερού στην επιφάνεια της επιδερμίδας να εξατμίζονται, συμπαρασύροντας μαζί τους κάθε ρύπο, νεκρό κύτταρο και σμήγμα που έφραζε τους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ορατό όχι μόνο στην εικόνα του δέρματος έπειτα από τη χρήση, αλλά και στα υπολείμματα που συγκεντρώνονται επάνω στην κεφαλή.
Αντιγήρανση από μέσα προς τα έξω
Η ικανότητα των υπερήχων να βελτιώνουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, μέσα από τη βαθύτερη διείσδυσή τους και την απελευθέρωση της δράσης τους από μέσα προς τα έξω, είναι το «κλειδί» της αντιγηραντικής δράσης της Zeitgard Pro. 
Πέραν αυτού, οι υπέρηχοι τονώνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου από την ίδια την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα έπειτα από λίγες μόνο χρήσεις η ελαστικότητα της επιδερμίδας να βελτιώνεται ορατά και τα σημάδια του χρόνου να λειαίνονται.
Μασάζ για την μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
Ίσως η πιο ευχάριστη κεφαλή της γερμανικής συσκευής να είναι εκείνη του μασάζ, που συνδυάζει τη σύσφιξη του δέρματος με τη… χαλάρωση του πνεύματος. Η κεφαλή, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την ειδική κρέμα και λειτουργεί με τεχνολογία υπερήχων, κάνει ευχάριστο μασάζ στην κοιλιά, τα μπράτσα, τους γλουτούς και τους μηρούς, επιτρέποντας την εις βάθος διείσδυση του προϊόντος. Η καθημερινή χρήση της τεχνολογίας υπερήχων στις συγκεκριμένες περιοχές επιτυγχάνει τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού, αλλά και τη «ρευστοποίηση» των λιποκυττάρων και την ευθυγράμμιση των ινών του κολλαγόνου, ενώ η δόνηση και το μασάζ ενισχύουν την αποβολή των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος.
Πώς μπορούμε να βρούμε την Zeitgard Pro
Η έξυπνη συσκευή έχει αναπτυχθεί από την LR Health & Beauty, μια από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσης προώθησης στην Ευρώπη, με παρουσία περισσότερων από 35 ετών στην αγορά και σε πάνω από 28 χώρες. Όπως συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας που παράγονται στη Γερμανία, έτσι και η Zeitgard Pro είναι διαθέσιμη μέσα από το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της LR στην Ελλάδα.  in.gr 

Λεωνίδας Χονδρόπουλος : 6977 620 847
Συνεργάτης LR | Ανάπτυξη δικτύου