Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Συνεντεύξεις

Η Βίκυ Ντούλια στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7

ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΒΙΚΥΣ ΝΤΟΥΛΙΑ: Στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 και στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο μίλησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου η δημιουργός του ενημερωτικού καλλιτεχνικού site SpeakFreely,  Βίκυ Ντούλια. H Βίκυ Ντούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Ψυχαγωγίας με συμμετοχές σε Θεατρικές Παραστάσεις, Τηλεοπτικές Σειρές & Κινηματογραφικές Ταινίες ξεκινώντας από 5 ετών τις δράσεις της!!! Έχει συνεργαστεί με πολλούς Δήμους στην Ελλάδα στο κομμάτι των εκδηλώσεων (Δήμος Χαλανδρίου, Δήμος Πεντέλης, Δήμος Ωρωπού, Δήμος Ερέτριας, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Σπάρτης, Δήμος Ζακύνθου κα).
 
Κέρδισε υποτροφία στο Mediterranean College και παρακολούθησε μαθήματα Υποκριτικής Θεάτρου και Υποκριτικής στην κάμερα. Παράλληλα με τη σχολή παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου της σκηνοθέτριας Πέπης Μοσχοβάκου και αυτό το διάστημα ήταν που πρωτοξεκίνησε τα επαγγελματικά της βήματα στο θέατρο δίπλα στην Άννα Αδριανού κάνοντας περιοδείες σ όλη την Ελλάδα. Αργότερα έκανε σπικάζ με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Νίκο Παπαδόπουλο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κινησιολογίας & Χορού με την Νερίνα Ζάρπα. Όπως επίσης έχει παρακολουθήσει υποκριτική στην κάμερα με καθηγήτρια την σκηνοθέτρια Ρέινα Εσκενάζυ όπου μετά συμμετείχε ως ηθοποιός σε δύο δικά της σήριαλ (Κλεμμένα Όνειρα & Δικαίωση). Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει το ενημερωτικό καλλιτεχνικό site www.speakfreely.gr καθώς και τα Art Event Speak Freely με κύριο στόχο της να στηρίξει και να προωθήσει καλλιτέχνες.
 
Τον τελευταίο χρόνο είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Εφετείου (Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης,Αθήνας), του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Ν.Λακωνίας, της Συγγραφέως και Δασκάλας Γεωργίας Μάτου από την Αταλάντη καθώς και την παγκόσμιας τράπουλας Hal G. Αυτή τη στιγμή είναι Αντιπρόεδρος του Ακτιβιστικού Κινήματος Artivism Movement και Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου στην Ένωση Απανταχού Μανιατών του παρατήρματος των Βορείων Προαστίων. Εργάστηκε στην προεκλογική καμπάνια του Προέδρου της Ν. Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο κομμάτι της επικοινωνίας και προώθησης του προγράμματος του, όπως επίσης είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στη ΔΗΜ.ΤΟ Χαλανδρίου. Τέλος θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023 στον συνδυασμό ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ του Χάρη Ρώμα.