Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Νέα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, το καλύτερο οικιακό φίλτρο νερού από την ECOFILTER

Το φίλτρο νερού ECOFILTER ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ διαθέτει απλό σχεδιασμό, εύκολο και πρακτικό στη λειτουργία και την καθημερινή χρήση. Εργονομία & υψηλή αισθητική. Διαθέτει εύκολο χειρισμό στην αλλαγή του ανταλλακτικού φίλτρου, αποδίδει 3.000 λίτρα ή χρονικά, μπορεί να γίνει η αλλαγή του στους 6-8 μήνες, ότι έλθει πρώτο. Mειώνει επιβλαβείς ουσίες όπως οργανικές ενώσεις, σίδηρο, μόλυβδο, και χλώριο, απομακρύνει τα ιζήματα και την οσμή. Όλα τα μέρη του προϊοντος παράγονται από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και είναι απαλλαγμένα από BPA.
• Προορίζεται ως τελικός καθαρισμός πόσιμου νερού, σε νερό δικτύου ύδρευσης που δέχεται χλωρίωση και πρόκειται για νερό εντός ορίων χημικών & μικροβιολογικών παραμέτρων.
• Ά ποιότητας πιστοποιημένος ενεργός άνθρακας καρύδας. 
• Ο συνδυασμός ενεργού (οργανικού και φυτικού) άνθρακα αποτοξινώνει και καθαρίζει το πόσιμο νερό και προσφέρει αυξημένη αλλά και ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες, όπως του απλού φαρμακευτικού άνθρακα, αραγωνίτη, ινώδους άνθρακα, κεραμικού. 
• Σχεδιάστηκε στις Η.Π.Α - Συναρμολογείται και ελέγχεται στην Ελλάδα.
• Δεν περιέχει επιβλαβή βιομηχανικά υλικά που θα επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του νερού, δεν χρησιμοποιούνται συγκολλητικά υλικά (κόλλα) κατά την παραγωγική διαδικασία του άνθρακα
• Πυκνότητα διέλευσης νερού 80-100 φορές ( λιγότερο από 5mc κατά προσέγγιση το μέγιστο) μικρότερη από 1 ανθρώπινη τρίχα  * Δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβείς συγκολλητικές ουσίες (κόλλα) ώστε να προσδιορίζεται η ακριβής πυκνότητα (ούτε τετηγμένες ίνες για να προσδιορίζεται συγκεκριμένη πυκνότητα). 
Μειώνει τις "κοινές" μολυσματικές ουσίες στο νερό της βρύσης, όπως το χλώριο, οργανικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα, σκουριά, φαινόλες.

Πληροφορίες: Σπάρτη, Τηλ. 6977 620847

Ιστοσελίδα: ECOFILTER